20/12/07

Η ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ “COPACABANA, THE SHOW”!

“Her name is Nina, she is a showgirl”…και για μια ακόμη χρονιά μας επιφυλάσσει το πιο κοσμοπολίτικο “Copacabana, the Show”. Οι παραστάσεις ξεκινούν Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007 και θα συνεχιστούν μέχρι τον Απρίλιο, από Πέμπτη έως και Κυριακή, στο ανανεωμένο Date Music Hall, στον Πύργο Αθηνών, όπου όλα μπορούν να συμβούν…

Η Νίνα Λοτσάρη αιφνιδιάζει καλλιτεχνικά το αθηναϊκό κοινό, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πάθος και ενθουσιασμό, όπου ο Frank Sinatra φλερτάρει με την Edith Piaf και η Shirley Bassey σαγηνεύεται από τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη και του Σταμάτη Κραουνάκη. Τι θα συμβεί άραγε, όταν ο διαβόητος μεγαλοδικηγόρος του CHICAGO (the musical), μπλέξει στα δίχτυα της Σουλτάνας της Φωφώς;

Το “Copacabana, the Show”, αναμένεται να συνεχίσει την περσυνή επιτυχία του “Jizz”, η οποία είχε συγκεντρώσει εξαιρετικά σχόλια από κριτικούς και κοινό. Μαζί με τη Νίνα Λοτσάρη στη σκηνή, εμφανίζεται και ο Παναγιώτης Πετράκης, γνωστός ερμηνευτής και ηθοποιός. Τη σκηνοθεσία και τη χορογραφία της παράστασης έχει αναλάβει ο Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ τα κείμενα είναι του Παντελή Καναράκη. Το styling και τα κουστούμια της παράστασης έχει επιμεληθεί η Liana Pateroni.

“Η μουσική και το πάθος είναι πάντα στη μόδα”!

Την επικοινωνία της μουσικοχορευτικής παράστασης, έχει αναλάβει η NOSTUS COMMUNICATIONS & EVENTS. Στόχος της εταιρίας είναι, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και να κάνει τη διαφορά στην ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.





Κωνσταντίνος Σκορδάλλης
Communications Director
Τηλ: 2108956518
Κιν: 6944448000
e-mail: constantine@nostus.gr

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Πήγα στην παράσταση Copacabana the Show και έμεινα άφωνη! Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει παρόμοιο show σε όλη την Ελλάδα! Η Νίνα διαθέτει μαγική φωνή σε σημείο που δεν πιστεύεις αυτό που ακούς. Το ρεπερτόριο της από Shirley Bassey έως Μαρινέλα την κατατάσει σε μία από τις κορυφαίες φωνές στην Ελλάδα τουλάχιστον! Το concept της παράστασης και ο απολαυστικός Παναγιώτης Πετράκης δίπλα στη Νίνα δημιουργούν μία εφορία ανευ προηγουμένου. Εάν έχετε βαρεθεί τις μετριότητες στον Αθηναικό χώρο του θεάματος τότε ήρθε η στιγμή να ευφρανθεί η καρδιά σας! Καλύτερη ακουστική προς τα πίσω τραπέζια.