17/12/07

COPACABANA THE SHOW - ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 22:30

Το «Copacabana, the Show», η πιο κοσμοπολίτικη μουσικοχορευτική παράσταση της πόλης, με τη Νίνα Λοτσάρη, κάνει επίσημη πρεμιέρα την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 22:30, στο Date Music Hall, στον Πύργο των Αθηνών.

Η εξαιρετική show woman Νίνα Λοτσάρη, για άλλη μία φορά, θα ενθουσιάσει το Αθηναϊκό κοινό σε μία παράσταση όπου το πάθος, η μελωδία και το απρόσμενο θα δημιουργήσουν ένα σαγηνευτικό μείγμα.

Μαζί με τον ταλαντούχο ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη, το εκρηκτικό ντουέτο θα σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία παρασύροντάς σας σε έναν κόσμο αισθήσεων και παραισθήσεων: από το μαγευτικό Broadway, στο νοσταλγικό και ερωτικό Παρίσι, στην Αμερική του ’60, στην παλιά καλή Αθηναϊκή πίστα, αλλά και στις μελωδίες του σήμερα. Εκεί θα συναντήσετε τον Frank Sinatra να φλερτάρει με την Edith Piaf και τη Shirley Bassey να σαγηνεύεται από τις μελωδίες του Μανώλη Χιώτη και του Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ ο διαβόητος μεγαλοδικηγόρος του CHICAGO μπλέκει χωρίς επιστροφή στα δίχτυα της Σουλτάνας της Φωφώς.

Σε μια καλαίσθητη παράσταση υπό τη σκηνοθεσία του Δημήτρη Παπάζογλου, με γρήγορη εναλλαγή κειμένων και μουσικής από τους Παντελή Καναράκη και Voijslan Ivanovic, υπό τις στυλιστικές επιταγές της Lianas Pateroni.

Χορηγοί του «Copacabana, the Show» είναι τα ρολόγια χειρός Ferre, η εταιρία ενδυμάτων Mat Fashion, η βότκα Russian Standard, το λικέρ Disaronno, τα καλλυντικά Mac, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ANT1 και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92.

Στον ίδιο χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τις γαστριμαργικές δημιουργίες του Chef του Date Music Hall, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου.

Την επικοινωνία της μουσικοχορευτικής παράστασης, έχει αναλάβει η NOSTUS COMMUNICATIONS & EVENTS. Στόχος της εταιρίας είναι, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και να κάνει τη διαφορά στην ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

Ακολουθούν στοιχεία της παράστασης:

Συντελεστές της παράστασης:
Show-woman: Νίνα Λοτσάρη
Co-Perfomer: Παναγιώτης Πετράκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου

Κείμενα: Παντελής Καναράκης
Μουσική επιμέλεια : Vojislav Ivanovic
Κουστούμια: Liana Pateroni

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη: 23:30 Παρασκευή: 23:30 Σάββατο: 23:30
Κυριακή: 22:30


Χώρος:
DATE MUSIC HALL: Σινώπης 2 & Μεσογείων (Πύργος Αθηνών), Αμπελόκηποι, 2107470544 (υπάρχει η δυνατότητα υπόγειου parking με άμεση πρόσβαση στο χώρο της παράστασης).


Στοιχεία επικοινωνίας για πληροφορίες:


Κωνσταντίνος Σκορδάλλης
Communications Director
Τηλ: 2108956518
Κιν: 6944448000
e-mail:
constantine@nostus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: