31/3/08

“COPACABANA, THE SHOW” ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το «Copacabana, the Show», η πιο κοσμοπολίτικη μουσικοχορευτική παράσταση της πόλης, με τη Νίνα Λοτσάρη, συνεχίζει για επιπλέον είκοσι παραστάσεις στο Date Music Hall, στον Πύργο των Αθηνών.

Η εξαιρετική show woman Νίνα Λοτσάρη, κατενθουσίασε όλους όσους είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν στην παράσταση ενός λαμπερού καμπαρέ, που ξεχειλίζει από μελωδία, πάθος, συγκίνηση και γοητεία. Σε συνεργασία με τον ταλαντούχο ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη, το εκρηκτικό ντουέτο καταφέρνει κάθε βράδυ με πολύ χορό και τραγούδι να μαγεύει τους θεατές και να τους ταξιδεύει από το Broadway, στο Παρίσι και από την Αμερική του ’60, στην παλιά και σύγχρονη Αθήνα.

Όσοι δεν πρόλαβαν ακόμη να ζήσουν αυτές τις μοναδικές βραδιές καμπαρέ, αλλά και εκείνοι που λάτρεψαν τις δυνατές ερμηνείες και τη λάμψη του καμπαρέ, που «φώτισε» το καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της Αθήνας, μπορούν να ζήσουν την εμπειρία που μόνο η πολυτάλαντη Νίνα Λοτσάρη μπορεί να εγγυηθεί. Επιπλέον 20 παραστάσεις θα σας ταξιδέψουν σε ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο λάμψη και γοητεία.

Χορηγοί του «Copacabana, the Show» είναι τα ρολόγια χειρός Ferre, η εταιρία ενδυμάτων Mat Fashion, το ουίσκι Glen Grant, το λικέρ Disaronno και τα καλλυντικά Mac, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ANT1 και ο ραδιοφωνικός σταθμός Galaxy 92.

Στον ίδιο χώρο, μπορείτε να απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες του Chef του Date Music Hall.

Την επικοινωνία της μουσικοχορευτικής παράστασης, έχει αναλάβει η NOSTUS COMMUNICATIONS & EVENTS. Στόχος της εταιρίας είναι, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, δημιουργικότητα, επαγγελματισμό και να κάνει τη διαφορά στην ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη.

Ακολουθούν στοιχεία της παράστασης:

Συντελεστές της παράστασης:
Show-woman: Νίνα Λοτσάρη
Co-Perfomer: Παναγιώτης Πετράκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Παπάζογλου
Κείμενα: Παντελής Καναράκης
Μουσική επιμέλεια : Vojislav Ivanovic
Κουστούμια: Liana Pateroni


Χώρος:
DATE MUSIC HALL: Σινώπης 2 & Μεσογείων (Πύργος Αθηνών), Αμπελόκηποι, 2107470544 (υπάρχει η δυνατότητα υπόγειου parking με άμεση πρόσβαση στο χώρο της παράστασης).